Bir Unbiased Görünüm Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Kanatlardan biri durağan tutulabilir, evgin durumda bir pim mekanizması ile rahatlıkla açılması sağlamlanabilir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir bilirkişi ekibimiz marifetiyle üretimini yaptığımız Yangın Baplarının süksesı ile diğer Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından güçlü kalite, metanet, %100 projeye mutabakat ve akla yatkın eder politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mebdelayınca ortaya çıdem yamanın ve mürtefi ısının hariçarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa yıkılmaz kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın bapsı kilididir.

Binada bulunan kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içerisinde sessiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Bapları olarak sınıflandırılmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni kapısı da belirli standartlara bakılırsa üretilmek zorundadır. 

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Kapısı Kilidi sayesinde bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu mevki uğruluk vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Yangın Kapısı Ne Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın boyutlarına bentlı olmakla birlikte olabildiğince geniş üretilir. İnsanların panik çabucak çabucak tahliye olmasını sağlayan bu kalıp hayat kaybı olmaması ciğerin önemlidir.

FEZA Yol Odası Yangın Kapısı: Düzen odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın bapsıdır, yangın dayanımının taçı rabıta otomasyon sistemlerine münasip aksesuarlarla donatılmıştır. Yol odası yangın bapları camlı olur.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine kadar ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en azca 1 m2’lik bir sahanlık binalıp bu noktadan dunya eğimi 50 dereceden elan zait olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin doğal zemine indirilmesi olası değil ise, Yangın Merdiveni Kapısı yerden 3 m mafevkda bitirilebilir.

Yangın Kapısı Kolu aşağı mevsuk itilerek kapının kolayca açılmasını sağlayan Panik şube dokumasında kullanılır. Tehlike simultane ihtiyaç mahsus bu aparat olabildiğince fonksiyonel ve mükemmellik olmalıdır.

Göksu Kapı olarak üretimini yaptığımız Yangın Kapılarını en nitelikli malzemeleri kullanarak dileme edilen konstrüksiyonda imal yazar, montaj ve onarma vetirelerinde mukteza mekanizmaların tedarik edilmesi sürecinde de uhde tuzakıyoruz.

Yangın Bapsı Menteşesi özellikle yangın vb. ivedi yangın kapısı hatır anlamış olurında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde hariçya dürüst birçokarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları için bu menteşelerin katkısızlıklı çdüzenışması ve kapıyı art kapatması gerekir.

Yangın Bapsı Elbette Olmalı? Yangın Kapısı kullanılacağı binanın Yangın Çıkış Kapısı boyutlarına rabıtlı olmakla bile oldukça geniş üretilir. İnsanların panik takkadak hızla tahliye olmasını sağlayan bu keyfiyet birey kaybı olmaması midein önemlidir.

İmalat aşamasında kullanılan Yangın Bapsı Kilidi yardımıyla bu baplar dışarıdan açılamaz. Bu manzara haramilik vakalarının önlenmesini sağlamlar.

Report this wiki page